Over ons

Drone foto Apeldoorn binnenstad

De citymarketingorganisatie van Apeldoorn

Als Apeldoorn Partners bewaken en versterken wij het ‘merk’ Apeldoorn. We zorgen ervoor dat je in Apeldoorn wil zijn, terugkomen en blijven. We werken aan de zichtbaarheid en ontwikkeling van de stad én de dorpen. Dat doen we door vernieuwend en imagoversterkend leisure aanbod te ontwikkelen voor bewoners, bezoekers en bedrijven in (binnen)stad en buitengebied. Maar ook door de juiste verhalen te vertellen en vol in de spotlight te zetten.

Daarnaast richt Apeldoorn Partners zich op acquisitie op imagobevestigende congressen en het coördineren van imagobevestigende evenementen in Apeldoorn. En uiteraard het promoten van Apeldoorn, als de groene en royale stad, om te bezoeken, te wonen en te werken; zowel nationaal en internationaal.

Jaarverslag 2022 | Activiteitenplan 2023 | Citymarketingvisie 2020-2025 | Jaarrekening 2022 | Jaarrekening 2023 | Jaarverslag 2023

Het team

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar versterking van ons team! Spreekt onze organisatie je aan en ben je benieuwd of er een vacature open staat die jouw op het lijf geschreven is? Lees dan snel verder!

Bekijk de vacatures

Contact

Neem voor al je zakelijke vragen (geen toeristische informatie) contact op met Apeldoorn Partners. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur via 055-526 84 00 (via CODA Apeldoorn) of klik op onderstaande button om ons te mailen.

Mail ons