Toolkit

Toolkit Apeldoorn

Samen werken we aan de citymarketing van Apeldoorn!

De kracht van een herkenbaar Apeldoorn is waardevol voor ons allen en iedereen kan hieraan een steentje bijdragen. Of je nu deel uitmaakt van een groot internationaal bedrijf of een zelfstandige ondernemer bent, of je nu werkzaam bent in het culturele veld of in het onderwijs, elke betrokkene is belangrijk voor het succes van onze citymarketing. Samen kunnen we op regionaal, nationaal en internationaal niveau uitdragen wat Apeldoorn te bieden heeft en dat we de groene en royale hoofdstad van de Veluwe zijn. Op deze manier bouwen we samen aan een sterk stadsmerk.

Beeldmateriaal

Ontdek de visuele essentie van Apeldoorn met onze uitgebreide collectie aan beeldmateriaal. Deze beeldbank is speciaal samengesteld om iedereen te voorzien van hoogwaardige foto’s en afbeeldingen die de unieke sfeer van onze stad vangen. Van de adembenemende natuur van de Veluwe tot de evenementen. Ons beeldmateriaal is bijvoorbeeld te gebruiken voor projecten, presentaties en om verhalen te verrijken.

In deze toolkit vind je ook ons Apeldoorn-logo (stadsmerk), beschikbaar voor gebruik onder bepaalde richtlijnen. Wij moedigen aan dit beeldmerk te gebruiken om eenheid en herkenbaarheid in onze gezamenlijke uitstraling te bevorderen. Hieronder leest u de richtlijnen voor het gebruik van het logo, zodat het zijn kracht en impact behoudt.

De toolkit is vrij toegankelijk voor iedereen uit Apeldoorn; laten we een consistent en aantrekkelijk beeld van onze stad naar buiten brengen!

De toolkit wordt nog aangevuld met een video en te gebruiken Powerpointslides.

Beeldmateriaal

Bekijk hier

Standaardtekst Apeldoorn

Lees verder

Logo richtlijnen

Lees verder

#inapeldoorn

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.