Vacature Programmamanager economische positionering Apeldoorn 

Gezocht: Programmamanager economische positionering Apeldoorn 

Dienstverband: 16 – 20 uur 

Weet jij het bedrijfsleven, onderwijs en overheid te verenigen om zo samen Apeldoorn economisch te vermarkten? Heb jij een breed netwerk in overheid, bedrijfsleven en onderwijs en weet jij de neuzen dezelfde kant op te krijgen? Dan zoeken we jou! 

Apeldoorn Partners
Wij zijn Apeldoorn Partners, de citymarketingorganisatie van Apeldoorn. Ons doel is om Apeldoorn op de kaart te zetten als groene en royale hoofdstad van de Veluwe. Dit doen wij op gebied van wonen, werken en vrije tijd. We richten ons op marketing, aanbodontwikkeling, congresacquisitie, evenementen en economische positionering. In verband met een uitbreiding van ons takenpakket zoeken we een stevige Programmamanager op economie.

De functie:
Als Programmamanager draag je bij aan de economische profilering van Apeldoorn door het bedrijfsleven, onderwijs en overheid te verenigen. Je bouwt aan een stevig netwerk, samen met de gemeente Apeldoorn, onderwijsorganisaties en bedrijfsleven. Je bent in staat bedrijven en relaties te enthousiasmeren voor de Citymarketing strategie en zorgt er voor dat we samen met een eenduidige boodschap en focus naar buiten treden. Je legt verbindingen met de economische koers van Apeldoorn, smeedt allianties, hebt oog voor politieke belangen en spreekt de taal van ondernemers.  

Je werkzaamheden zijn:

 • het gemeenschappelijke verhaal van Apeldoorn gedragen en uitgedragen krijgen bij stakeholders. Dit doe je onder andere door het organiseren van merkworkshops, met als doel eenduidige communicatie over Apeldoorn te bevorderen en ambassadeurs te werven; 
 • zorgen voor een helder begrip bij stakeholders van het onderscheidend vermogen van Apeldoorn én hen enthousiasmeren om samen te streven naar de gedeelde ambitie;  
 • overleggen met diverse partijen zoals, bedrijven, overheden, onderwijs, NFIA, OostNL, lobbyisten van de gemeente Apeldoorn, bedrijvenkringen en Stedendriehoek om gezamenlijk hetzelfde verhaal te communiceren;  
 • faciliteren van stakeholders in hun rol als ambassadeurs; 
 • behouden van permanente aandacht en belangstelling voor het gezamenlijke verhaal van Apeldoorn;  
 • input leveren aan je collega’s van marketing, zodat zij deze bijdragen kunnen vertalen in diverse marketinguitingen.

Wie ben jij?

 • idealiter heb je een achtergrond bij een ontwikkelingsmaatschappij of overheid op economisch vlak of lobby; 
 • je bent politieksensitief; 
 • je begrijpt de belangen van overheden, onderwijs en ondernemers; 
 • je bent een sociale netwerker; 
 • je houdt van aanpakken, bent creatief, flexibel en stressbestendig; 
 • je werkt gestructureerd, hebt oog voor nieuwe kansen en mogelijkheden en neemt initiatief; 
 • je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring; 
 • je bent zo spoedig mogelijk beschikbaar. 

 Wie zijn wij?
Apeldoorn Partners bestaat uit 13 enthousiaste professionals op het gebied van marketing, aanbodontwikkeling, evenementen en congressen. We zijn gevestigd in het Apeldoornse museum CODA waar je komt te werken in een gezellige kantoortuin met heel veel planten en lichtinval. Iedere donderdag lunchen we samen en we houden regelmatig donderdagmiddagborrels. Je werktijden zijn flexibel in te delen, evenals thuiswerken of gezellig op kantoor. Je salaris bedraagt maximaal € 5.000,- bruto o.b.v. 40 uur.  

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Claudi Groot Koerkamp 06-10933952 of c.grootkoerkamp@apeldoornpartners.nl. We zien je reactie graag uiterlijk 15 december tegemoet.   

#inapeldoorn

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.